Over ons

Wij zijn Floral Innovations

FLORAL INNOVATIONS

Digitale oplossingen met een optimale gebruikerservaring, die meetbaar effectief én betaalbaar zijn. Die vind je alleen bij Floral Innovations. Door onze ruime ervaring in de sierteeltsector kennen we onze klanten door en door en hebben we aan een half woord genoeg. Daardoor zijn onze digitale oplossingen snel gerealiseerd en doeltreffend.

Sinds 2015 maken we klanten blij met onze websites, applicaties en mobiele oplossingen. Ben jij klaar om je bedrijf een boost te geven? Ga dan voor meer informatie naar www.floralinnovations.nl en/of neem vrijblijvend contact met ons op.

Floraconcepts mockup

Strategie

Een goed resultaat begint met een duidelijke strategie en het maken van de juiste keuzes.

Strategie

Ontwerp

Met onze grafische skills en technische expertise bieden wij verrassende designoplossingen voor zowel het web als voor drukwerk.

Ontwerp

Development

Webapplicatie, website, nieuwsbrief, maar ook webhosting; je kunt vertrouwen op onze technische expertise!

Development

INNOVATIEVE WEBOPLOSSINGEN

Naast een snel veranderende digitale wereld, zorgt ook het werken met dagverse bloemen en planten ervoor dat snel schakelen van groot belang is. Wij geloven daarom in een verkoop die steeds meer visueel en data gedreven zal zijn. Sneller, slimmer en effectiever.

Voor de nieuwste technologie en revolutionaire tools voor de business to business verkoop ben je bij ons aan het goede adres. Wij zorgen voor het wow-effect bij je klanten en een succesvolle verkoop door slimme software en professioneel design.

WhatsApp icon

Chat met ons via WhatsAPP!