Nieuwste updates

Digitale product configuratie voor planten 

Floraconcepts maakt het mogelijk om een kar of schap naar eigen smaak met potten en planten te vullen en deze in een achtergrond naar keuze te uploaden. Ook is het mogelijk om planten, potten, hoezen en bijstekers te combineren, en de gemaakte combinaties in een eigen, digitale catalogus op te slaan.

De software is verkrijgbaar via een maandelijks abonnement. Floraconcepts klanten hebben een eigen account en kunnen in deze omgeving oneindig veel combineren, opslaan, downloaden, en met andere Floraconcepts users delen. De functionaliteiten van Floraconcepts worden constant verbeterd en verrijkt.

Hier vind u alles over de nieuwste updates in Floraconcepts…

Combinator – Flip it!

In de Combinator is het sinds kort mogelijk om producten te spiegelen.

Hierdoor kunnen planten met of zonder sierpot gespiegeld worden, en vervolgens in de catalogus opgeslagen worden. Gemaakte mono trays, schappen of CC’s zien er wederom verbeterd uit.

 

Showcase – Meerdere displays in een afbeelding plaatsen

In de Showcase was het in eerste instantie mogelijk om losse planten, potten, en combinaties in een sjabloon te zetten. Inmiddels heeft de Showcase een extra mogelijkheid erbij gekregen: opgeslagen displays uit uw eigen Floraconcepts catalogus kunnen via een extra tabblad eenvoudig in elke sjabloon geplaatst worden. Alles kan met elkaar gecombineerd worden, waardoor ook visuele collectie moodboards simpel gecreëerd kunnen worden.

 

Display Creator

Ook de Display Creator in Floraconcepts heeft een extra functionaliteit erbij gekregen: het is vanaf nu mogelijk om gemaakte menglagen op te slaan en deze bij het maken van een nieuwe display weer te gebruiken. Hierdoor worden mengkarren in een paar clicks opgebouwd, en u kunt elke positie na wens aanpassen door enkele planten te selecteren en te plaatsen.

 

De mogelijkheden zijn eindeloos

Neem vrijblijvend contact met ons op Ga naar app Registreren
WhatsApp icon

Chat met ons via WhatsAPP!