Hoe kan ik meerdere foto’s gemakkelijk en snel uploaden?

Als “advanced level” gebruiker of hoger heeft u toegang tot bulk-uploadfuncties. Dit bespaart u veel tijd.

Vul eerst alle kenmerken – die relevant zijn voor een hele reeks foto’s – in het uploadformulier. Sleep vervolgens de betreffende foto’s naar het uploadveld. De attributen worden overgenomen en de titel wordt automatisch aangemaakt op basis van de bestandsnaam van uw foto’s.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Neem vrijblijvend contact met ons op Ga naar app Registreren
WhatsApp icon

Chat met ons via WhatsAPP!