Innovative software for floral programs

Uit duizenden potten en planten de perfecte combinatie maken. Kies een pot, kies een plant, upload een achtergrond naar keuze en heb je de ideale combinatie gevonden, deel deze dan direct met de klant. Dankzij slimme selectie is een match gauw gemaakt: je schiet immers niet meer met hagel, maar zit direct al op dezelfde golflengte.

Choose Pot

Choose Plant

Hoe ziet mijn product eruit in het winkelschap? Niet achteraf zien hoe het uitpakt, maar vooraf visualiseren, dat kan met onze Display Creator. De applicatie maakt het mogelijk een kar of schap naar smaak met potten en planten te vullen en deze in een achtergrond naar keuze te uploaden. Geholpen door onze slimme software wordt kiezen eenvoudig en vindt u in no time de perfecte look & feel.

Na het samenstellen van je ideale collectie wil je deze natuurlijk zo optimaal mogelijk presenteren. Daarvoor hebben we de showcase functie ontwikkeld. Kies een thema-achtergrond of upload er zelf één. Drag-and-drop vervolgens jouw items in de ruimte.

Door het ontwikkelen van slimme visualisatietools is Floraconcepts de ideale partner voor het opzetten van schapplanningen.

  • Uniforme schappresentaties door digitale schapvisualisatie
  • Hogere verkoopconversie uit monstering = duurzaam
  • Interactieve informatie uitwisseling tussen kweker en retailer
  • Meer kennis van de klant = meer verkopen
  • Minder specifieke kennis van het assortiment nodig